Home > Tuinadvies > Tuin aanleggen

Tuin aanleggen

Wanneer de beslissing is gevallen op  een tegelvloer voor  het terras dan heb je  normaal gezien 3 keuzemogelijkheden: betontegels, keramische tegels en natuursteentegels. Zorg ervoor dat je bij het kiezen van een tegel heel goed weet wat de verschillen zijn en de voor- en nadelen.

Hevige regenval? Wateroverlast in je tuin?

Tegels vind je tegenwoordig in oneindig veel kleuren en maten.

Een charmant retroterras in een tof stadstuintje of een rustieke

Wil je graag je persoonlijke stempel drukken op je tuinomgeving? Dan heb je naast de overvloed aan materiaalkeuzes, formaten en kleuren ook de mogelijkheid om te kiezen voor een specifiek legpatroon. Met een creatief legpatroon geef je  gegarandeerd een eigen toets aan je terras of oprit!

De zwembadboorden van Marlux zijn niet alleen interessant voor iedereen die een mooi zwembad in de tuin wil aanleggen. Deze tegels bieden nog veel meer mogelijkheden en kunnen ook op andere manieren in je tuin geïntegreerd worden. Ontdek er hier alles over!

Van plan om zelf de aanleg van je oprit te doen? Perfect mogelijk. Volg alle stappen hieronder en binnen de kortste keren heb je een professioneel ogende oprit.

Niet iedereen houdt van het traditionele blokverband of halfsteens verband. Daarom biedt Marlux u verschillende creatieve mogelijkheden naar legpatronen.

We horen het zo vaak: een terras is recent aangelegd met betontegels.

Voor een waterdoorlatende bestrating van de oprit, komt men bij verschillende opties terecht. Er is keuze uit dolomiet, grind, kiezel of split.

Pagina's

Alle categorieën

Download onze catalogi
Ontvang de catalogus 2018 in je brievenbus
* Verplichte velden
Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief: