Persmededling - Linnenbecker Niederlassung

Vorige week hebben de organisatoren van de 41e Superprestige Veldrit Gieten met vertegenwoordigers van Marlux en Bestrating.nl de nieuwe ingezaaide groenweide bekeken.

Vandaag schrijven we bij Marlux opnieuw een nieuw hoofdstuk in het binnenvaartverhaal.

Wat in het BK niet was gelukt, deden onze renners een dag later wel in de traditionele 'Herkansing' in Otegem: op het podium klimmen.

Het einde van het jaar nadert, het moment voor FEBE, de federatie voor de Belgische prefabbetonindustrie, om zijn jaarlijkse FEBE Elements Awards uit te reiken.

Afgelopen zondag vond de Vlaamse Havendag plaats in verschillende havensteden in Vlaanderen.

De Vlaamse overheid probeert het cliché van de stoere, bonkige dokwerker te doorbreken door zijn Vlaamse havens open te stellen voor het grote publiek.

Marlux is vanaf nieuwjaar 2016 hoofdsponsor van de ploeg Marlux - Napoleon Games.  Het betreft het bekende team dat nog tot het einde van dit jaar rijdt onder de naam Sunweb – Napoleon Games.

Ook dit jaar was Marlux weer van de partij op de bouwbeurs Batibouw. 11 dagen lang kwamen handelaren, tuinaannemers en particulieren een kijkje nemen naar de nieuwigheden.
 

FEBE, de federatie van Belgische prefab betonindustrie, bekroont ieder jaar de meest prestigieuze prefab betonprojecten.

Pagina's

Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief:
Download onze catalogi
Ontvang de catalogus 2018 in je brievenbus
* Verplichte velden
Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief: