Home > Kwaliteitslabels

Kwaliteitslabels

Duurzame bescherming van de toplaag en een ijzersterk basisproduct

Alle terrastegels en klinkers van Marlux zijn van beton. Daardoor zijn ze oerdegelijk in alle weersomstandigheden. Bij normaal gebruik zullen ze nooit breken of barsten. Bovendien vriezen onze tegels niet op omdat ze zo zwaar zijn. Elke tegel heeft een sierlaag van natuursteenkorrels. Zo combineert u de authentieke look van natuursteen met de duurzaamheid, flexibiliteit en de kwaliteit van beton. De terrastegels van Marlux hebben de CE-markering en zijn conform met de vereisten van norm NBN EN 1339

M-coat Protection: zorgeloos genieten!

M-Coat Protection is een unieke bescherming van Marlux voor tegels. Vocht, vet en vuil krijgen op deze tegels geen enkele kans. Nog nooit was het onderhouden van buitentegels zo gemakkelijk. M-Coat Protection bestaat in een glanzende en matte uitvoering, precies afgestemd op het type tegel.
Jaar na jaar blijft M-Coat zonder nabehandeling zijn beschermende taak uitvoeren. Mits correct naleven van de plaatsingsinstructies krijg je 10 jaar garantie op kalkuitslag, vergroening en vorstbestendigheid.

Hiervoor moet je onze garantiekaart invullen zodat we alle informatie hebben over jouw product.

Bekijk ook onze M-Coat video's en ontdek hoe onderhoudsvriendelijk deze tegels zijn!


 

Hydro-M: een minimale wateropname

Marlux heeft een innovatief recept ontwikkeld dat uniek is in de markt: Hydro-M. Dankzij deze vernieuwde formule nemen Hydro-M producten beduidend minder water op dan andere betonproducten. En dat leidt tot heel wat kwaliteitstroeven: ze zijn sneller droog, ze nemen minder vuil op, vertonen minder groenaanslag én zijn minder gevoelig voor kalkuitslag. Anders gezegd: op-en-top duurzame en onderhoudsvriendelijke producten!

In tegenstelling tot klinkers die behandeld worden met een impregnant, zijn deze producten tot in de massa bewerkt met Hydro-M. De formule zal daardoor niet afslijten en dus jaar na jaar zijn werking behouden. Dat vertaalt zich naar de mooiste én meest duurzame terrassen, tuinpaden en opritten.

Ontdek onze Hydro-M producten : Stonehedge klinkers, de  4 Infinito reeksen en onze nieuwe muurelementen Moodul.

                  

   

   

Benor-keur: 

Met de Benor-keur legt BIN (Belgisch Instituut voor Normalisatie) klinkerproducenten de allerhoogste kwaliteitsnormen op. Met Marlux-klinkers met Benor-keur kies je zeker.

Sterker beton
Hoogwaardige grondstoffen worden optimaal verwerkt om de beste kwaliteit te krijgen die zich uit in sterker beton, maatvastheid en minder vervuiling. Marlux controleert of de stenen voldoen aan de sterkte-eisen opgelegd door Benor.
Een sterke klinker is robuust, slijtvast en bovendien zorgt de enorme hardheid voor een mooier snijvlak bij het snijden of knippen. Dit garandeert een mooi afgewerkt resultaat!

Maatvast
Bestratingsproducten met Benor-keur worden vlak geproduceerd (zoals ze gelegd worden). Hierdoor zijn de stenen altijd even lang en even breed wat de plaatsing vergemakkelijkt en resulteert in rechte voegen. Extra esthetisch!

Minder gevoelig voor vervuiling
Benor-gekeurde klinkers van Marlux hebben een hoge dichtheid. Hierdoor wordt er minimaal water opgenomen. De stenen drogen dus sneller waardoor ze minder gevoelig zijn voor vervuiling en groene aanslag.

Met als doel een extra onderhoudsvriendelijke en duurzame klinker op de markt te brengen, en dus beter te presteren dan wat de norm voorschrijft, heeft Marlux een vernieuwd recept bedacht voor het Stonehedge gamma: Hydro-M. Hierdoor geniet u nog langer van uw prachtige buitenomgeving.
Let op: het groen worden van bestrating kan op vochtige en schaduwrijke plaatsen niet vermeden worden. Om dit te beperken, adviseren wij een regelmatig onderhoud.

 

 

Herkenbare eigenschappen van onze producten:
 

Antislip

 

Zeer onderhoudsvriendelijk

 

Onderhoudsvriendelijk

 

Geschikt voor oprit

 

Vorstbestendig

Download onze catalogi
Ontvang de catalogus 2018 in je brievenbus
* Verplichte velden
Mis geen enkel nieuwtje! Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief: